top of page

Plata, livrare & retur

Plata

Plata se face in contul firmei PERSONALIZE RAINBOWS SRL, detaliile urmand sa fie transmise prin email in urma confirmarii comenzii plasate de dvs.

Nu vom incepe procesarea unei comenzi inainte de confirmarea platii.

Livrare

Livram pe intreg teritoriul Romaniei prin curier rapid in maxim 2 zile lucratoare de la plasarea comenzii, in intervalul Luni – Vineri (valabil doar pentru produsele aflate in stoc). In cazul comenzilor plasate in weekend, acestea vor fi procesate in prima zi lucratoare. De sarbatori si in perioadele de reduceri, termenul de livrare se poate prelungi.

Produsele noastre sunt realizate cateodata pe baza de comanda, ceea ce face ca durata de productie si livrare sa varieze pana la 14 zile lucratoare incepand cu ziua procesarii comenzii.

Daca pachetul nu poate fi livrat (destinatarul nu raspunde, adresa specificata de dumneavoastra este gresita etc), veti fi contactat telefonic de catre curier. Daca nu se poate lua contact cu destinatarul, coletele raman la curierul zonal 7 zile, dupa care revin la Expeditor.

Cost livrare

Daca locuiti in Brasov, livrarea este gratuita si se face personal in zona B-dul Grivitei.

Daca locuiti in afara Brasovului, livrarea se face prin FanCourier, iar costul unei livrari este de 25 lei (acest cost este asigurat pentru comenzi in localitatile in care FanCourier are punct de lucru deschis). Lista completa cu puncte de lucru FanCourier se poate gasi aici: https://www.fancourier.ro/en/locatii-fan/. In cazul in care se doreste livrare in afara ariei de acoperire a firmei de curierat, se vor taxa kilometri suplimentar, conform politicii de preturi FanCourier.

Retur

Conform O.U.G. numărul 43/2014 Clientul are dreptul sa returneze produsele fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 zile calendaristice de la primirea acestora.

ChicStyleEarrings va ofera posibilitatea de a returna produsele cumparate in termen de 10 zile calendaristice de la primire, fara penalitati, dupa ce ati trimis un e-mail la adresa handmadechicearrings@gmail.com in care sa anuntati aceast lucru.

Returnarea produselor se face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea (nu se accepta returul cu Posta Romana). Furnizorul returneaza contravaloarea produselor cumparate in cel mult 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Transportul returului va fi suportat de Client.

Coletele vor fi returnate numai pe adresa de expeditie inscrisa pe colet.

Bijuteriile, produsele decorative si accesoriile vestimentare trebuie sa fie returnate in aceeasi stare in care au fost trimise catre dvs., sa nu aiba urme de uzura sau alte defecte provocate ulterior cumpararii (zgarieturi, lovituri, accesorii lipsa, etichete lipsa). In aceste situatii, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului.

Ne rezervam dreptul de a refuza primirea unui retur in conditiile unor abuzuri.

Produsele realizate la comanda nu pot fi returnate.

Nu suntem raspunzatori pentru expedieri intarziate, pierderea, distrugerea, deteriorarea, nelivrarea sau livrarea gresita a unei expedieri sau a unei parti din aceasta in cazul in care sunt generate de urmatoarele situatii/circumstante independente de vointa noastra, dar nelimitandu-se la acestea:

– blocaje rutiere (caderi de copaci, stanci, coliziuni in lant), surpari de teren in apropierea soselei;

– caderi de poduri, astupari de tunele montane, deraierea trenurilor in apropierea soselei, blocari naturale, greve neautorizate, revolte spontane regionale, conditii meteorologice nefavorabile bunei desfasurari a itinerariului propus;

– cauze naturale: seisme, cataclisme, furtuni devastatoare, tornade, incendii naturale, inundatii, deversari de fluvii, parasiri de albii etc;

– cauze umane: starea de razboi, starea de asediu, etatizarea fortata (trecerea in proprietatea statului), revolutii, revolte populare etc;

– nerespectarea comenzilor de catre furnizori si terti.

bottom of page